272234684_2018814694966814_7129265788626244399_n

Seară de poveste AMT

Joi, 27 ianuarie, la ora 20:00, povestea noastră este citită LIVE pe Facebook la Seară de poveste cu simpatica învățătoare Alina Iga!

Astfel de evenimente, Seară de poveste, sunt frecvent organizate online cu scopul de a promova cărți și de a cultiva plăcerea pentru lectură.

La inițiativa Alinei Iga, învățătoare în Timișoara și fondatoare a Cufărul cu povești – podcast cu povești audio pentru copii – povestea noastră „Aventurile șosetei desperecheate: călătoria cu dulapul” va fi citită LIVE pentru ca mesajul să ajungă departe. Accesul la linkul cu LIVEul este gratuit și se poate face aici, pe evenimentul de Facebook. 

Ba mai mult, surprizele sunt în toi! Puteți câștiga un premiu în cadrul concursului organizat special pentru voi, cei care ascultați live povestea despre incluziune a șosetelor desperecheate.

Ne vedem curând, cu bucurie că suntem invitate într-o comunitate online care promovează lectura și mesajul cărții noastre!

Evenimentul are ca scop promovarea cărților și lecturii în familie și este organizat de Asociația Academia Mamicilor din Timisoara (AMT) – Centru de Educație, Cercetare și Asistență Socială” în parteneriat cu Departamentul de Asistenta Sociala – Universitatea de Vest Timisoara și Cufărul cu povești.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *